POLITYKA PRYWATNOŚCI

RODO I DANE OSOBOWE

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) oraz na podstawie ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) firma JUMI Sp. z o.o. Sp. Komandytowa chroni dane osobowe swoich klientów, kontrahentów, a także kandydatów do pracy uzyskane w trakcie bieżącej działalności firmy – pozyskane drogą elektroniczną, jak i drogą tradycyjną.

We wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem Przez naszą firmę Państwa danych osobowych oraz realizacją praw związanych z przetwarzaniem prosimy o kontakt pod adresem e-mail: rodo@jumi.com.pl

JUMI Sp. z o.o. Sp. K. informuje, iż strona internetowa pod adresem www.jumi.com.pl oraz wszelkie zamieszczone na tej stronie treści, w tym zdjęcia, opisy i logo, stanowią przedmiot praw autorskich należących do JUMI Sp. z o.o. Sp. K. i podlegają ochronie prawnej na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r., Nr 24, poz. 83 ze zm.). Wszelkie korzystanie poprzez kopiowanie, powielanie, zwielokrotnianie, modyfikowanie bądź linkowanie strony bądź jej fragmentów lub poszczególnych elementów na niej zamieszczonych bez wyraźnej i jednoznacznej zgody JUMI Sp. z o.o. Sp. K. jest zabronione i będzie przez nią zarówno ścigane na drodze postępowania karnego, jak i dochodzone w postępowaniu cywilnym przed sądem. 

PRAWA AUTORSKIE

Drodzy Państwo, dbanie o prywatność użytkowników naszego serwisu wiąże się z zabezpieczeniem ich poprzez zabezpieczenie także naszych witryn. Aby usługi nasze świadczone drogą internetową były najwyższej jakości pragniemy je dostosować do indywidualnych potrzeb każdego odwiedzającego stronę JUMI. Prosimy zapoznać się z zasadami naszej firmy w odniesieniu do używania i korzystania z plików cookies:

  1. Odwiedzanie strony internetowej naszej firmy wiąże się z tym, że na dysku Państwa komputera zapisywane są automatycznie tzw. ciasteczka (ang. cookies), czyli małe pliki tekstowe, które są wysyłane do Państwa przez nasz serwer
  2. Pliki cookies jedynie identyfikują konkretny komputer oraz przeglądarkę, czyli dają nam informację czy dany komputer odwiedzał już naszą stronę internetową
  3. Danych tych nigdzie nie gromadzimy, ani nikomu nie udostępniamy. Nie służą też do identyfikacji czyjejkolwiek tożsamości.
  4. Dane te nie są szkodliwe, ani nie wpływają w negatywny sposób na działanie Państwa komputerów czy smartfonów, także nie zmieniają zapisów czy oprogramowania Państwa sprzętu
  5. Pliki cookies są odczytywane przez serwer, po to, aby strona była lepiej dopasowana do preferencji użytkownika
  6. Otrzymujecie Państwo możliwość wyrażenia zgody na używanie plików cookies przez nasz serwer w momencie odwiedzania naszej strony internetowej.
  7. Możecie także zdecydować o wyłączeniu mechanizmu zapisywania plików cookies poprzez zmianę ustawień w swojej przeglądarce internetowej. Może to ograniczyć Wasz dostęp do niektórych funkcji i wiadomości z naszego serwisu.